MENY

Nye KOLEOS

Utvid horisonten med den nye Renault KOLEOS

Les mer på renault.no ›

Kampanjer & Nyheter

down_arrow

Kampanjer & Nyheter

 

Bestill service

Bestill prøvekjøring ›

El-bil

Zoe

Fra kr. 259 480,-*

 

Lekkert design, et interiør som gir en unik følelse av velvære, en intelligent mobilitetsløsning, utslippsfri, støyfri og plass til 5 personer. Renault Zoe er alt dette på én gang. En elektrisk bil som vil gi deg en helt ny kjøreopplevelse.

Les mer på renault.no ›

Kangoo Maxi Z.E 5-Seter

Fra kr. 222.980,-*

Du vil oppleve Nye Kangoo Z.E. Maxi 5 seter som annerledes, ny og overraskende.

Les mer på renault.no ›

Kangoo Maxi Z.E

Fra kr. 215.980,-*

Du vil oppleve nye Kangoo Z.E. Maxi som annerledes, ny og overraskende.

Les mer på renault.no ›

Kangoo Z.E

Fra kr. 207.980,-*

Du vil oppleve nye Kangoo Z.E. som annerledes, ny og overraskende.

Les mer på renault.no ›

Twizy

Fra kr. 82.500,-*

En klype entusiasme, en smule dristighet og mange nye, friske ideer. Her har du Twizy, den aller første urbane toseter som er 100 % elektrisk og gir mye moro bak rattet.

Les mer på renault.no ›

Personbil

Koleos

Kommer snart.

Lekkert design, et interiør av høy kvalitet, intelligent multimedia system. Stor bil til hele familien med gode kjøreegenskaper, alt ligger til rette for at Renault Koleos blir en suksess med sin høye kvalitet og sikkerhet.

Megane Sport Tourer

Fra kr. 279 900,-*

Ideell kombinasjon av romslig stasjonsvogn, spennende design og avansert teknologi. Med ny front og et spesialtilpasset Bose® Energy Efficient Series lydsystem er alt lagt til rette for at Mégane Sport Tourer fortsetter sin suksess som en sikker bil med høy kvalitet.

Les mer på reanult.no ›

Clio

Fra kr. 208.500,-*

Du vil falle for den nye Renault Clio med en gang. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er den en bil som skiller seg ut. Renaultlogoen midt i grillen etterlater ingen tvil om hvem du har med å gjøre. Nyt lekker design ned til minste detalj.
Les mer på reanult.no ›

Clio Sport Tourer

Fra kr. 204.400,-*

Nye Renault Clio Sport Tourer er et svært godt alternativ for førstegangskjøpende par med ett barn og andre som ønsker en fullverdig stasjonsvogn til en lav pris. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er den en bil som skiller seg ut. Nyt lekker design ned til minste detalj.

(mer…)

Captur

Fra kr. 236.000,-*

Renaults første crossover med storbyfølelse er smidig og elegant, både utvendig og innvendig. Med alt av Renaults kunnskap i ryggen går den nye veier når det gjelder design, komfort, utstyr og ikke minst kjøreglede!
Les mer på reanult.no ›

Talisman Sport Tourer

Fra kr 306.000,-*

Nye TALISMAN Sport Tourer har både sterk personlighet, nyskapende teknologi og kupékomfort.

Les mer på reanult.no ›

Megane

Fra kr. 266.000,-*

En sporty versjon for kunder som ønsker seg litt ekstra spenning – eller design som skiller seg ut, innbydende og behagelig interiør samt et stort utvalg av førerassistentsystemer som gir en tryggere og mindre stressende kjøreopplevelse.

Les mer på reanult.no ›

 

 

 

 

Kadjar

Fra kr. 291.000,-*

Bak rattet i denne nye crossoveren er du klar til å utforske nye veier, nye horisonter. Med selvsikkerhet, teknologi og komfort snur Renault Kadjar opp ned på de etablerte kodene: Økonomiske motorer, en rekke førerassistansesystemer, et lyst, bekvemt interiør og smart allsidighet gjør bilen til den ideelle partner på landeveien.

Les mer på reanult.no ›

Nye Grand Scenic

Fra kr. 356.000,-*

I Grand Scénic er det meget god plass for inntil 7 personer. Den nye fronten, med større logo, utsmykket med krom og svart lakk, forsterker det moderne utseendet. Den nye lyktene med LED-teknologi avslører en moderne og attraktiv identitet. I tillegg har Bose® utviklet lydsystemet Bose® Energy Efficient Series spesielt for Grand Scénic. Det er spesialtilpasset akustikken i kupeen, og lyden skreddersys fra forsetene til baksetene.

Les mer på reanult.no ›

Varebil

Master

Fra kr. 337.065,-*

Nye Renault Master legger lista enda høyere. Med sin forbedrede ytelse, effektivitet og sikkerhet er den enda hyggeligere å kjøre. De nye motorene og de mange nyskapningene vil lette arbeidet i hverdagen.

Les mer på renault.no ›

Trafic

Fra kr. 228.413,-*

Dynamiske og robuste linjer, ny utforming av førerhuset, helt nytt utstyr og nye motorer – enda høyere effektivitet. Med nye Trafic får du innovasjon på alle områder. Førerhuset er et mobilt kontor der alt tilkoblet utstyr integreres perfekt.

Les mer på renault.no ›

Kango Ekspress Maxi

Fra kr. 162.970,-*

Praktisk, komfortabelt og økonomisk. En av de største i sin klasse (4m³) med lasteplass for 2 Europaller. For de som har behov for enda litt mer plass.

Les mer på renault.no ›

Kangoo Express

Fra kr. 138.848,-*

Nå med 3 seter foran! Praktisk, komfortabelt og økonomisk. Håndverker, kjøpmann, varebud, dekoratør, installatør eller snekker – den nye Renault Kangoo Express tilpasser seg de fleste yrker med sine 3m³ lasteplass og 3 seter foran. Kangoo Express er designet for å spare deg tid og energi ved lasting og lossing.

Les mer på renault.no ›